1800 PSR is de nieuwe 1300

Gimatria,
14-11-2010 00:17

We gingen met z'n vijven een No AB opzoeken.

Je weet hoe dat gaat met No AB zoeken, dat duurt uren. Na een tijdje kwamen er wat onmeunige lui onze game joinen.
En dan bedoel ik ook echt onmeunig. De laagste in PSR had 1713 PSR, de hoogste 1803.

Dat werd dus een pubstomp, of op z'n best een redelijk gebalanceerde game waarin we alsnog werden gestomped.
Het was trouwens clan SCAR, wat mij enigzins bekend voorkwam, kent een van jullie die toevallig ook?

De deelnemende dames waren:

  • Richard
  • Mark
  • Billie
  • Ernst
  • Pepijn

De picks:

Legion (SCAR)Hellbourne (T3M)
Puppet MasterMarkPebbles
GauntletRichardPestilence
BehemothPepijnSlither
NymphoraBillieAndromeda
Pollywog PriestErnstBubbles


We hadden het idee om een trilane te runnen. Dit zouden we op bot gaan doen, aangezien ik dan kon gaan towerhuggen op top en alsnog wat xp vangen. Zij hadden dit echter verwacht, want ze hadden twee man mid staan. Daarop hebben we direct gereageerd door Slither ook mid te zetten. Ik stond top tegen een solo nymph, en kon dus meer creepkills en xp halen dan verwacht.
Op een gegeven moment zette Pepijn op mid wat druk, en testte of z'n duikbrevet nog wel geldig was door achter Polly aan te gaan. Hij ging dood door de toren en de legion kreeg de kill. Maar hij had in die tijd nog wel de last-hit op Polly af laten gaan en had daardoor bloodlust! Mark zat ondertussen achter de andere man op mid aan; Gauntlet. Een stun en toss later was ook die man gras aan het eten. Dit ging niet verkeerd zo.

Mark had een Octopus rune opgepakt, en kwam Nymph op top ganken. Ik die kut auto-attacken alvorens er een shell surf en een silence op los te laten. Op dat moment klapte Mark er een stun op los, en de man was vlak.

Net iets daarna ging Billie op bot vlak aan de gay-combinatie Behemoth + Puppet. Richard kocht, waarschijnlijk onder invloed, z'n boots en ging met 250 hp terug de laan in. Binnen 2 seconden werd de epische man gecockblokkert door een fisuur en een welgemikte crit van de poppenman. Hij mocht zich gelukkig prijzen dat de Legion de kill had. Toen sprak de man de legendarische woorden: "Ik moet farmuuuh", en portaleerde hem direct naar de top toren om daar de farm te vervoudigen tegen een solo nymph. Ik stond nog wel in de top laan en we besloten het elfje eerst maar even te vlakken alvorens de freefarm aan Richard te geven. We ontweken beiden zijn stun, en klapten de man bijna neer. Nog even achtervolgen en dan zouden we hem hebben. Toen kwam Polly door de bocht en tongde mij. Hoewel ik dit licht-erotische gebaar kon waarderen was Richard het er niet mee eens en sprintte naar Kermit. Stun d'rover, shellsurf erover en hij niet meer. Nymph was nog wel teruggekomen, en kon een heal af laten gaan. Jammer genoeg moest ik toen wel met het schild op de grond liggen.

Ik portte hem daarna naar bot om Billie te ondersteunen. We konden de 2 lutsers op bot in ieder geval beter af houden dan Richard met de melee klappert. En op top kreeg hij goede farm tegen een onderlevelde Nymph.

Pepijn zette wat druk op mid en Billie en ik hoorde behemoth wegpoorten vanuit de bot laan om mid te supporten. Dat was onze cue. Billie klapte er direct een stun over en ik deed een shell surf + silence truukje. Puppet niet meer. Ondertussen kon Mark op mid een kill oppakken door een creep op een low-hp Polly te tossen. Dat ging uitstekend. Een minuut later konden we na een gank van Mark op de bot laan Puppet en Behemoth afklappen.

Iets later deden wij een half-laffe faal gank in hun woods. Ze hadden iets meer support dan verwacht. Uiteindelijk ging Nymph neer, maar er waren ook 3 van ons vlak. Niet ideaal dus.

De laning phase was wel zo ongeveer afgelopen. Op een gegeven moment gingen ze bot pushen. Wij klapten hem er met 4 man in, Richard stond namelijk nog top te farmuuuuh. We klapten alle truukjes erin en Mark kon een hattrick oppakken. Het duurde net iets te lang om de quad kill door de announcer te laten schreeuwen, maar na een korte achtervolging ging ook Polly vlak. Richard TP'de hem naar bot en ging met zijn nieuw aangeschafte Portaal Sleutel achter de low-hp Puppet aan. Hij had de duikbril op en kreeg bij de toren de kill op puppet. Helaas voor hem kwamen Behemoth en Gauntlet naar bot geteleporteerd en Richard ging vlak. Althans, dat dachten wij. Richard had nog 40 HP toen Billie met een epische swap door de bocht kwam. Helaas ging Billie wel vlak, maar Richard redde het. Episch!!

Toen ze allemaal weer up waren pushte ze weer bot. Dit keer konden ze met de Polly wards de toren pakken.
Mark had op dit moment ook z'n Portal Key opgepakt en zag dat er op bot een DD rune lag. De tegenstanders liepen daar met z'n vijven heen. Wij stonden binnen support range van de rune en Mark klapte hem op de DD rune, pakte de rune op en deed een combo op Gauntlet. Deze kwam met 1 hp weg (letterlijk 1 hp!). Puppet zag nog wel z'n kans schoon om Mark te holden, en dit scheelde wat auto-attacks met de DD rune. Gauntlet klapte ook nog een ulti op Mark, en Mark was bijna vlak. Ik Shell surfte er direct heen, maar ik had me toch vergist in de range. Ik kon er niet heen porten. Richard had z'n flight aangezet en keyde hem op het juiste moment erin. 4 man in de stun. Ik was ondertussen aan komen strideren, en kon op het moment dat behemoth wilde gaan stunnen mijn ulti over de mannen gooien. Pepijn had z'n spray er ondertussen in gegooid. Mark gooide mij in de stilstaande groep. Dit deed behoorlijk veel damge. Behemoth had geen zwem-diploma B, want hij wist niet te overleven in de rivier.
Gauntlet had z'n bottle gebruikt om wat te regeneren, en klapte z'n hook erin. Nog geen tiende van een seconde nadat Gauntlet was gearriveerd, stunde Richard voor een tweede keer. En weer stonden er vier mannen gestund. We konden met de auto-attacks de rest afvlakken en het was een genocide! En niemand van ons vlak. Het mooi was ook nog dat Billie bij de toren wat aan het socializen was met creeps. 4v5 een gank gewonnen. Dit ging super!

Iets later werd ik geganked op mid door Polly en Behemoth. Door snel m'n take cover te gebruiken miste ze alles. Mark klapte hem erin met z'n PK en killde polly. Ik kon een ulti afkrijgen en een silence. Billie swapte Mark met low-hp en Richard PK'de hem erin vlak voordat Behemoth z'n ult kon afkrijgen. Dit waren weer vier man vlak zonder dat er een van ons vlak was. En we pakten de mid toren erbij.

Mark, Pepijn en Richard gingen de top toren pushen. Na wat ports op de toren van hun kant klapte T3M Nymph en Polly neer. Helaas kreeg Polly z'n ult af. Behemoth portte goed in, en kreeg een mooie ult + fissure af. 3 man van ons vlak, en de toren verdedigd.

Pepijn en Billie waren goed bezig met warden en we zagen dat hun ancients ge-triple stacked waren. Die wilden we natuurlijk wel even hebben. We besloten dus rond de ancients te blijven. Nadat we op mid eerst Puppet had gepakt, en daarna ons welbekende PK + shellsurf, epische swap + slither slow truukje deden hadden we ze weer vlak. Eerst de toren mid pakken, en daarna de ancients met z'n allen doen. We waren alleen wel met z'n allen low-hp en Richard ging bijna vlak aan de ancients.

Het lijkt nu trouwens alsof ze compleet kansloos waren, maar nadat wij een iets mindere initiatie hadden en Behemoth een goeie fissure + Ult afkreeg was de score 24-37 in ons voordeel. We moesten dus wel op onze hoede blijven, en geen fouten gaan maken.

Dat ging ook niet gebeuren. Volgende teamfight was bij hun ancients. Ik zal jullie de details besparen aangezien lijkt op de rest van de teamfights. Er is alleen 1 episch momentje wat me eerder nog niet was opgevallen. Billie had wat moeite om bij het teamgevecht te komen aangezien het bij hun ancients was. Hij swapte puppet naar buiten, en stond toen zelf midden in het gevecht. Een stun op behemoth vlak voor hij z'n ult af kon laten gaan, en die man was vlak. Geniaal! Genocide!

Hierna had ik een sheepstick en als zelf de semi-support/initiate een redelijke farm heeft, kun je al bijna opgeven. En dat duurde dan ook niet lang. Na nog een team-fight bij hun ancients gingen ze wederom allemaal vlak en wij leefde allemaal.
De concede was geboren. Zonder wat te zeggen leavede ze de game. Net zoals wij dat altijd zijn na een verloren game, waren ze behoorlijk gefrustreerd, maar wij zijn meestal nog zo decent om er een gg wp uit te gooien. Een gg wp was op z'n plaats geweest, want ze hadden niet van noobs met mazzel verloren, maar we hebben gewoon beter als team gespeeld dan dat zij dat deden.

Een van de meest epische games die ik heb gespeeld. Iedereen speelde bijzonder goed. Als we dit niveau kunnen vasthouden is de 1800 PSR niet ver weg. Als je wat tijd overhebt zou ik de replay bekijken. Zeker de moeite waard!

Bekijk hier de match stats:
Match stats for match 19880300 not found in local database.

Reacties op '1800 PSR is de nieuwe 1300'

Dordanov

Die gasten hebben jullie even netjes ge-counter-stomped. Ik zeg: goed bezig!

Goed verslag Ernst, zo zie ik er graag nog meer verschijnen!

15-11-2010 09:59
Dit bericht is niet OK!
Varpoxan

Goed verslag bolle! We hebben ze inderdaad even een goeie les geleerd :P

15-11-2010 10:41
Dit bericht is niet OK!
Neem de code over Nieuwe code genereren